top of page
header-banner-4.jpg

PT BIO
Marco Berntsen

Marco Berntsen.jpg

Marco Berntsen

 

Jeg startet aktivt med styrketrening i 2007 og har siden da hatt en dyp lidenskap for styrketrening, kosthold, og fitness. I 2015 bestemte jeg meg for å ta PT utdanning gjennom AFPT, og har siden da jobbet som personlig trener og online coach.

Drevet av min dype interesse holder jeg meg konstant oppdatert med nyere forskning ved hjelp av månedlige omtaler av nye relevante studier innenfor temaene, samtidig som jeg følger coacher og forskere som er topp respektert i feltet. Dette sørger for at jeg kan gi kundene mine den mest oppdaterte informasjonen og de beste resultatene.

Jeg konkurrerer både i bodybuilding og i styrkeløft, og har til nå disse merittene:

  • 2 plass – Classic Bodybuilding -180cm, Norgesmesterskap, 2016

  • 3 plass – Classic Bodybuilding -180cm, Norgesmesterskap, 2018

  • 1 plass – Benkpress Utstyrsfritt -93kg, Regionmesterskap, 2019

  • 1 plass – Styrkeløft Utstyrsfritt -93kg, Regionmesterskap, 2019

 

Gjennom årene som er gått har jeg lært mye om hva som er optimalt når det kommer til muskelvekst, prestasjon og fettreduksjon, men i praksis skjønner man fort at det ikke er så svart hvit. Det er ikke en one size fits all, men trening og kosthold må tilpasses. Ikke alle har samme målsetninger så da blir det optimale en litt mer «grå-sone». Det aller mest «optimale» treningsprogrammet er helt ubrukelig om personen ikke har mulighet for å gjennomføre det.

Kunnskapen jeg har fått av å holde meg oppdatert i forskning sammen med erfaringen min med hundrevis av PT timer og et mangfold av online kunder gjør at jeg kan trene alt fra den aliminnelige mosjonisten, til en viderekommen/avansert styrke og/eller fitness atlet.

Besøk meg gjerne på min Facebook!

BOOK PT-TIME
bottom of page