REACH YOUR GOALS

Julie Rafoss

Jeg er genuint interessert i at du skal lykkes på raskest og best mulig måte både for din psykiske og fysiske helse. Jeg er opptatt av å være nøye med teknikk og utførelse, men også å presse dine grenser og gjøre deg obs på hvor mye du faktisk kan prestere.  Jeg er for at man skal trives med det man gjør, både maten man spiser og treningen man utfører. Jeg elsker jobben min og jeg gjør mitt for at det skal synes gjennom det jeg gjør og gjennom kundens opplevelse.

Les mer på min nettside Julierafoss.com,
eller på min Facebook!

Book PT-time

Marco Baugerød

Sertifisert personlig trener gjennom AFPT.
Som din personlige trener vil jeg bruke min erfaring og kunnskap til å hjelpe deg å nå ditt mål på den beste og mest effektive måten. På gymmet vil jeg sikre progresjon og riktig utførelse av øvelser, slik at du vil få best mulig resultat. Jeg mener at trivsel i treningen er første prioritet. Trening og helse har alltid vært en stor lidenskap for meg. Jeg er opptatt av å alltid holde meg oppdatert på ny kunnskap og for å kunne yte kvalitet til kunden. Med min kunnskap og din innsats, skal vi sammen nå dine mål!

Besøk meg på Facebook!

Book PT-time

Bjørn Henrik Brandtenborg

Utdannet som PT ved Universitetet i Agder har han en av Norges mest omfattende utdanninger innenfor helse- og fitnesstrening.
‘’Hvorfor jeg liker å være PT? Den motivasjonen jeg får av å hjelpe andre, det å se deres transformasjon når vi går sammen for å oppnå målene deres, det er hva som motiverer meg. Det er hvorfor jeg har en så sterk lidenskap for å trene andre’’
Bjørn kan hjelpe deg med målsetning,
treningsprogram, kostholdsplan, teknikktrening o.m. Sammen kan dere skreddersy den planen som passer aller best for deg og dine mål. Ønsker du å komme deg ned i vekt, bli sterkere, øke i muskelmasse eller rett og slett bare føle deg litt sunnere? Start et nytt og bedre liv, sammen med Bjørn.

Book PT-time